Овие за човекови права се бунеа за нашенците од Пустец, а живи ги нема да реагираат на масовното носење на Косовци во Македонија

ЌЕ СЕ ПОЛНАТ КУТИИ?!: Скопје преплавено со автобуси од Косово, се носат гласачи (ФОТО)

Денеска Скопје е преплавено со автобуси и комбиња од Косово. Како што пишуваат дел од медиумите во земјата, станува збор за...

Данаил Михајловски / 29 септември, 2018 20:24