Тој ја сподели убавата вест на социјалните мрежи и го покажа златниот прстен со дијамант со кој ја запросил саканата, со емотивна порака.

Со златен прстен со дијамант Костадин ја запроси девојката

Пратеникот и портпарол на СДСМ, Коста Костадинов ја запроси својата девојка Марија Десанова, со која подолг период е во врска. Тој...

Сара Фемина / 16 јануари, 2021 10:14

За многу години нека биде празникот

Во недела е голем празник, православните христијани во недела го празнуваат Светиот цар Константин и неговата мајка Елена

Православните христијани оваа недела на 3 јуни го празнуваат Светиот цар Константин и неговата мајка Елена. Царот Константин...

admin@magazin / 2 јуни, 2018 12:03