Веднаш по грабежот била алармирана полицијата која започнала истрага.

Тешка кражба во Порта Влае- со автоматски пушки ограбиле казино

Утринава, околу 6.30 часот, петмина маскирани и вооружени разбојници со автоматски пушки ограбиле казино на „Адмирал“ лоцирано...

Катерина Крстиќ / 23 јануари, 2020 9:38

Оттаму потврдуваат дека клиентите и вработените на Банката се безбедни и се во добра здравствена состојба.

Утринава во вооружениот грабеж во Тутунска банка одземени 8.700 евра – зошто ова банка е мета на крадците?

Уште еднаш НЛБ банка беше мета на крадците, нов вооружен грабеж се случи во Скопје. Во вооружениот грабеж што утринава се...

Весна Петровска / 17 јануари, 2020 20:06

Владата на почетокот на годината прогласи амнестија за осудени лица на кои им е изречена казна затвор до шест месеци, што наиде на бурни реакции на негодување во јавноста

Амнестирани криминалци го ограбиле Манчевски?

Синоќа бил ограбен станот на министерот за информатичко општество и администрација,  Дамјан Манчевски, како “благодарност”...

Мартин Попоски / 23 ноември, 2018 13:12

Задолжително заклучувајте ја вратата од апартманот во текот на ноќта и ништо не оставајте во автомобилите

Омиленото летувалиште на Македонците е полно со крадци

Туристите од Македонија, кои одат на одмор во Грција лесно може да бидат на мета на крадци кои ограбуваат по плажи и среде...

admin@magazin / 21 јуни, 2018 12:30