Крадците одат во затвор. Тој кој шурува со крадци и самиот е или многу брзо ќе стане крадец.

Најчевска жестоко до Османи, крадевте и се измотавате со граѓаните

Многу бурни реакции во јавноста откако вицепремиерот Бујар Османи застана во одбрана на директорите во чии институции е...

Перо Милчин / 30 јануари, 2019 13:20

Ниту меѓународната заедница, а уште помалку домашната јавност и ВМРО-ДПМНЕ ќе им дозволат мирно да си крадат, пишува Николоски

Николоски: Фатени се живи како крадат, јавноста, медиумите и ВМРО-ДПМНЕ имаат голема заслуга

Фатени се живи дека крадат, напиша потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски, на Фејсбук. -Денешното стопирање...

admin@magazin / 23 јули, 2018 12:22