Најтенка е кожата околу очите и таа најбрзо старее

Со секое перење на лицето наутро ќе постигнете поголм ефект од некој си крем

Мачо  мажите, за разлика од метросексуалците, воопшто не ја прикачуваат важноста на нега на кожата на лицето. Можеби има и...

Македонка Димкин / 29 јуни, 2018 13:59