Владата соопшти дека ова е возвратна посета на македонската власт кон официјална Софија

Заев и Спасовски ќе слават за Крушевската Република во Благоевград?!

Македонскиот премиер Зоран Заев и бугарскиот премиер Бојко Борисов утре во во Благоевград заедно ќе ја одбележат 115 –...

Мирко Бачиќ / 1 август, 2018 11:47