КУД Јане Сандански ја претстави нашата заедница на Мумба парадата

Македонците не се предаваат, КУД Јане Сандански со своја програма во Австралија!

КУД Јане Сандански ја претстави макеодонската заедница на Мумба парадата Последниот ден од фестивалот Мумба во чест на...

Македонка Димкин / 18 март, 2019 1:12