Приватната кривична пријава во име на тепаниот Сенат Јашар ја поднесува познат адвокат од Скопје но досега од обвинителството нема објавено никакви информации за случајот кој го објави порталот lider.com.mk и ја потресе јавноста.

ФОТО ДОКУМЕНТ: Во обвинителството има кривична пријава за Курто Дудуш

Во Јавното обвинителство во Скопје пред 19 дена е поднесена кривична тужба до градоначалникот на општина Шуто Оризари Курто...

Катерина Крстиќ / 30 јуни, 2019 16:24

Димовски објавува дека поплаката е помала и поблага форма на акт со кој полицијата е само информирана.

МВР фалсификувале записник за да го спасат Курто Дудуш?

Скандалот со градоначалникот пулен на Заев добива огромни димензии. Тој не само што бесправно лишел од слобода граѓанин...

Катерина Крстиќ / 24 јуни, 2019 14:14

Заев наскоро ќе биде и градоначалник на Шуто Оризари, како и поглавар на МПЦ и ИВЗ!

Костадинов: Еден Премиер, еден Поглавар, едно општество за сите!

Костадин Костадинов (Манулач), познат по борбата против непотизмот на неговата сопствена мајка, денес одржа прес конференција...

Мате Парлоф / 12:45

Тој додава дека ова се случува во ист ден кога во Општината било отворено полициско одделение за прв пат после 30 години.

БОМБАТА ПОПУШТИ: Дудуш вели дека е хајка, но не одрече дека не го знае човекот кој бил тепан

По вчерашната бомба за Курто Дудуш, градоначалникот на Шуто Оризари во ниту еден момент не демнатираше дека тоа не е неговиот...

Валерија Петрова / 22 јуни, 2019 13:04

После обединувачката прес конференција на Амди, Курто Дудуш, Самка и Неџдет, со охрабрувачка изјава се јави и Комесарот Хан!

Ромските лидери обединети: За реформи, за ЕУ, за законитост, за Пендаровски! Хан го поздрави ова лидерство!

Денес во Македонија се случи уште еден битен рефомски потег, се обединија сите ромски политички лидери! Амди е за Стево, Курто...

Мате Парлоф / 4 април, 2019 13:32

Костадин е редок политичар кој од морални причини ја вработи својата мајка, а потоа од уште поморални ја отпушти од работа

Костадин со апел до градоначалникот: Курто, ајде заедно да го искорениме непотизмот!

Костадин Костадинов (Манулач), еден од најревносните борци против непотизмот во Северна Македонија. Денес одржа прес конференција...

Данаил Михајловски / 2 март, 2019 12:36