Моите чеда, сите поседуваат талент за глума.. но ги советував да не тргнуваат по тој пат, неизвесност, зашто многу е тешко да бидеш артист а да не добиеш слава.

Интервју со Лазар Бараков за Магазин: Додека родителите мислеа дека студирам медицина, јас го снимив првиот филм!

Македонскиот актер и омилениот лик од народните приказни Лазар Бараков, во интервју за Магазин открива интересни детали...

admin@magazin / 3 април, 2022 10:15

Актерот стана дедо на своето прво внуче а прекрасната вест ја сподели на својот Фејсбук профил. 

Македонскиот актер стана дедо- се роди првото внуче Стефан!

Познатиот македонски актер, оној со кој растевме и ги гледавме нашите македонски народни приказни денеска има повод за славење....

Катерина Крстиќ / 13 мај, 2020 9:04