Заев вчера во брендираната кошула „Астон Мартин“ беше гостин во Прилеп, а потоа замина и во Новаци во битолскиот дел од Пелагонискиот регион.

ЛАПСУС : Според Заев, Прилеп се наоѓа во Полошкиот регион(видео)

Премиерот Зоран Заев вчера го смести Прилеп во Полог односно во Полошкиот регион, но брзо грешката му ја исправи министерот...

Рејхан Бајрами / 25 август, 2019 13:43

„Дајте заедно да се израдуваме на овој заеднички успех. Зошто постојано да бараме нешто, да мрчиме, рече премиерот Заев.

Заев со нова ХИТ ИЗЈАВА:„Радувајте се за земјава, зошто постојано МРЧИМЕ, ДА НЕ ИГРАМЕ ИГРАЧКИ„

Премиерот на Република Македонија, Зоран Заев на денешната прес-конференција истакна дека Македонија има добар заклучок...

Перо Милчин / 19 јуни, 2019 11:57

Премиерот Заев доби честитки за сите досегашни политички чекори коишто ги преземал.

(ФОТО)ЗАЕВ си направи “СЕЛФИ” со патниците во авионот на релација Виена-Скопје!

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев вчера во областа Вахау, се сретна со новата федерална Канцеларка...

Рејхан Бајрами / 16 јуни, 2019 12:21

Екс министерската за култура Ганка Цветанова, на социјалните мрежи му порача на премиерот да не го користи повеќе англискиот јазик.

После вчерашниот ЛАПСУС на Заев, Ганка Цветанова му порача: „ПЛИЗ ДОНТ СПИК ИНГЛИШ ЕНИ МОР„

Ганка Цветанова бившата министерка за култура му порача на премиерот Заев преку социјалните мрежи повеќе да не зборува на...

Перо Милчин / 11:40