Латас ќе продолжи со својот професионален ангажман во ТВ Сител и понатаму, како новинар и како извршен продуцент.

Латас : Поради притисоци поднесувам оставка од функцијата главен и одговорен уредник во Тв Сител !

Драган Павловиќ Латас поднесе оставка од функцијата Главен и одговорен уредник во ТВ Сител. Како што пишуваат медиумите...

Сара Фемина / 29 март, 2019 19:49

Дали ова ќе се одрази врз слободата на новинарството

Кој сака да ја стави под контрола Телевизија Сител ? Латас поради притисок го напушта уредничкото место во Сител.

Драган Павловиќ Латас поднесе оставка од функцијата Главен и одговорен уредник во ТВ Сител. Во оставката, која ја објави...

Узунов Бобан / 28 март, 2019 14:26