Овие шест миленици се меѓу првите бездомни кучиња кои по пријава на граѓани беа заловени и го поминаа хуманиот третман во прифатилиштето нa ЈП Лајка Скопје.

ВДОМЕТЕ КУЧЕ ОД ЛАЈКА

ВДОМЕТЕ КУЧЕ ОД ЛАЈКА! Шест прекрасни кучиња се подготвени за вдомување и го очекуваат својот сопственик. Овие шест миленици...

admin@magazin / 6 декември, 2020 10:31

Имено, за таа цел беа направени 16 приклучоци на санитарни чворови за тоалети и одводи за боксови за кучиња. 14 од нив се со големина на цефка ф110мм, а 2 се со големина ф160мм.

ЈП Водовод и канализација – Скопје изработи нова канализациона мрежа за потребите на ЈП Лајка

ЈП Водовод и канализација – Скопје изработи нова канализациона мрежа за потребите на ЈП Лајка! Секторот Канализација...

Владо Марин / 12 септември, 2020 16:01