Малку вистина, се меша со малку хумор, откиснува една недела и се добива здрава сатира!

Филипче ја одбрани брокулата!

Лебот Што народ ќе бевме, никако да ни се погоди. Поскапел лебот од 15 на 18 денари, и одма негодувања и критики кон власта. Чудо...

Мате Парлоф / 5 декември, 2018 1:21

Зголемените цени на некои видови леб во Република Македонија, се токму поради растот на цената на брашното и пченицата која доаѓа од берзата.

Лебот поскапе за 3 денари во Република Македонија

За десет до 20 отсто или од 15 на 18 денари е зголемена цената на некои видови леб. Причината за ваквиот потег, според мелничарите,...

Сара Фемина / 4 декември, 2018 16:06