Истражувањата покажале дека боровинките го забавуваат процесот на стреење, ја запира почетната фаза на развој на карцином, ја подобрува функцијата на видот и помага во контролата на дијабетесот.

БОРОВНИЦА- Лек против шеќерна болест, ја запира почетната фаза на карцином

Боровница — познато растение како народен лек против шеќерна болест, толку е делотворна што некои го нарекуваат растителен...

Сара Фемина / 7 јуни, 2022 3:10

Генерално, возраста има одредено влијание за некои типови на болки што се јавуваат, но кога се работи за болки во колената, сите се подеднакво изложени и тоа од различни причини

ЕФИКАСЕН ЛЕК ЗА БОЛКИ ВО КОЛЕНАТА!

Болките во колената се многу честа појава, со која се соочуваат луѓе од различни генерации. Возраста има одредено влијание...

Перо Милчин / 17 мај, 2022 3:21

Иако не се многу опасни сепак камењата во бубрезите прават големи проблеми, и предизвикуваат неподносливи болки.

Природен лек кој ќе ви помогне за исфрлање на камен од бубрезите

Според последните направени истражувања било утврдено дека  на еден од 20 луѓе, во текот на животот телото му создава камења...

Катерина Крстиќ / 16 мај, 2022 3:02

Професорот препорачува да се земе сода наутро и навечер на празен стомак 20-30 минути пред јадење.

Еве зошто СОДА БИКАРБОНА е БОМБА лек на 21 век: Професор Др. Иван Павловиќ ја открива моќта на овој бел прав!

Професорот Иван Павлович Неумивакин во својата книга Сода, Митови и реалност, како и за време на предавања и лични состаноци,...

Сара Фемина / 7 мај, 2022 12:28

Простатата е мускулест орган со големина на орев кој со еден свој дел прстенасто го затвора уринарниот канал.

МОЌЕН ПРИРОДЕН ЛЕК ЗА РАК НА ПРОСТАТА!

Еден од најголемите и најтешките здравствени проблеми со кои мажите се среќаваат од секогаш, се проблемите со простатата....

Сара Фемина / 6 мај, 2022 14:28

Оваа билка се користи во народната медицина, за многу делотворни лекови. 

Чувар куќа- билка која е универзален лек за многу болести

Сигурно до сега сте слушнале за чувар куќа, растението со исцелителни моќи кое отсекогаш се сметало за заштитник на домот...

Катерина Крстиќ / 30 април, 2022 6:16

Лекувањето на болката во колкот мора да биде насочено на специфичната причина за проблемот.​

БОЛКИ ВО КОЛК – причини и лекување!

Болка во колкот е чест проблем, а може да биде збунувачки бидејќи постојат многу потенцијални причинители. Прецизната дијагноза...

Сара Фемина / 29 април, 2022 4:51