Одбегнувајте лута и зачинета храна. Исто така, треба да се одбегнува кисела и мрсна храна, како и сувомеснати производи.

Најдобариот лек за бактерија во желудник и цревни заболувања !

Смоквите во маслиново масло се најдобриот лек за бактерии во желудник. Во стаклена тегла ставете суви смокви, а потоа прелијте...

admin@magazin / 4 април, 2019 22:25