Мерко денес не одговори зошто како градоначалник сечел лента на објект дивоградба.

Дивоградачот Усеини им се закани на новинарите: “Оставете ме на мира, за да не бидам безобразен”

Советникот од Општина Охрид, Нефи Усеини синоќа со свечена церемонија ја отвори пицеријата, која е дивоградба лоцирана кај...

Рејхан Бајрами / 13 јули, 2019 0:07