Планирано е да се одржат вкупно пет трки на туристички дестинации покрај вода

Почнува летната серија трки на плажа

Со трка во Скопје започнува серијата трки покрај вода Beach Run што ги организира здружението за спорт и рекреација „Прв до врв“. Планирано...

admin@magazin / 20 јуни, 2018 8:19