Задолжително заклучувајте ја вратата од апартманот во текот на ноќта и ништо не оставајте во автомобилите

Омиленото летувалиште на Македонците е полно со крадци

Туристите од Македонија, кои одат на одмор во Грција лесно може да бидат на мета на крадци кои ограбуваат по плажи и среде...

admin@magazin / 21 јуни, 2018 12:30