На 30 септември ќе го дознаете мојот став, реч Мицкоски во вечерашната "Топтема"

Мицкоски: Граѓаните да постапат по сопствено убедување

Сите граѓани во Република Македонија на 30 септември на претстојниот референдум треба да постапат според сопствено убедување,...

Данаил Михајловски / 24 септември, 2018 21:46