Една од низата познати личности заболени од коронавирус била и американската пејачка Мадона. Таа на својот  Инстаграм профил објави дека била заразена со коронавирус но не била свесна за тоа. Имено пејачката откри дека од вирусот се заболела  кога гостувала во Париз, во склоп на својата светска турнеја „Мадам Х“.

Кралицата на поп музиката Мадона била болна од коронавирус: Мислев дека е тежок грип!

Страшниот коронавирус, КОВИД-19 кој се рашири низ целиот свет, не ги поштеди ниту познатите личности. Мадона Луис Чиконе (официјално...

Катерина Крстиќ / 8 мај, 2020 19:05