Според податоците објавени од Евростат жените за 3,8 години, покажуваат податоците на Евростат.

Жените во Македонија живеат подолго од мажите за 3,8 години

Последните податоци од Евростат покажуваат дека жените во Македонија живеат подолго од мажите. Според податоците објавени...

Катерина Крстиќ / 31 јули, 2019 10:48

Сексолозите ве советуваат да ја практикувате оваа активност три до пет пати неделно, а во викендите до два пати дневно.

ДИВ СЕКС 350 КАЛОРИИ, А ОБИЧЕН … Еве колку КИЛОГРАМИ можете да изгубите ГОДИШНО!

Со секојдневниот „нормален“ секс за половина час се трошат 150 калории, а дивиот секс троши 350 калории, што е еднакво на половина...

Сара Фемина / 21 јуни, 2019 22:27

Не е тешко да се погоди што најмногу возбудува да имате на себе, Добро сте помислиле, точниот одговор е...ништо!

Момците открија, што најмогу сакаат девојката да носи во кревет – одгвоорот е изненадувачки

Во најновата анкета биле прашани 13 мажи што најмногу сакаат нивната девојка да носи во кревет. Не е тешко да се погоди што...

Валерија Петрова / 14 јуни, 2019 18:44

Од вкупниот број на вработени во земјава, 60,8% се мажи а 39,2% се жени

Само 1 отсто од жените земаат плата повисока од 40.000 денари

Од вкупниот број на вработени во земјава, 60,8% се мажи а 39,2% се жени. Најновите објавени податоци од Државната статистика покажуваат...

admin@magazin / 21 април, 2019 11:09

Најтенка е кожата околу очите и таа најбрзо старее

Со секое перење на лицето наутро ќе постигнете поголм ефект од некој си крем

Мачо  мажите, за разлика од метросексуалците, воопшто не ја прикачуваат важноста на нега на кожата на лицето. Можеби има и...

Македонка Димкин / 29 јуни, 2018 13:59