На крајот, веројатно, ќе треба и да си ги спалам сите дипломи, статии, книги… по што конечно ќе се самоукинам како Македонка

Елка Јачева- Улчар за договорот: Ќе се самоукинеме како Македонци

(ФБ статус на професорката Елка Јачева- Улчар) Го прочитав Договорот. И колку што разбрав од него само ние Македонците: – ќе...

admin@magazin / 15 јуни, 2018 11:03