Две фирми добија договори од „Македонија пат“ за чистење државни патишта во вкупна вредност која не може да надмине 1,56 милиони евра.

Кој ќе “лапне” 1,56 милиони евра од „Македонија пат“ да ги чисти патиштата?

Две фирми од Тетово и од Кавадарци, за кои не може да се најде речиси ништо на интернет, добија договори од „Македонија пат“...

Перо Милчин / 9 јануари, 2019 7:53