Граѓаните со реакции по вчерашните изјави на академици од МАНУ, денес со протести, затоа што името и националниот идентитет не смеат да се предмет на преговори и пазарење

Протест пред МАНУ, учесниците побараа оставка од Владата

Денес група граѓани излегоа на протест пред Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ). Во МАНУ се одржува научна...

Мирко Бачиќ / 11 септември, 2018 12:31