Истрагата што ја водело Обвинителството за организиран криминал траела неколку месеци кое денеска го поднесе актот.

Д-р Вело Марковски и уште седум други обвинети за шверц на артефакти

Познатиот македонски епидемиолог, Вело Марковски, кој е член на Извршниот комитет ВМРО-ДПМНЕ е дел од осумчлената група обвинета...

Стојче Бушин / 31 декември, 2020 18:18

Професорот Марковски истакна дека во ова време сега, ќе биде многу лошо ако сите инфекции ги ставаме во „кошот“ на ковид.

Марковски: Позитивен тест на коронавирус без симптоми не е болест

Професорот Вело Марковски во емисијата „Клик Плус“ на ТВ21 истакна дека носењето на маска на отворено е штетно! – Исфрламе...

Стојче Бушин / 24 октомври, 2020 8:54