Политиката влезе во институцијата на македонските композитори со 70 годишна традиција

Сојузот на композиторите пред распад

Сојузот на композиторите на Македонија – СОКОМ е пред распад. На последната седница на Собранието на СОКОМ, Претседателот...

Стефан Каневче / 23 април, 2019 15:32