Прекинот на казната му е одобрен од судијата за извршување на санкции во истиот суд кој е надлежен според местото на живеење, а причината е неговата здравствена состојба, додаваат од Управата за извршување на санкции.

Потврдено: Убиецот на Мартин Нешковски една година не е во затвор

Игор Спасов, кој е осуден за убиството на Мартин Нешковски, повеќе од една година не е во затвор затоа што се лекува, потврдуваат...

Катерина Крстиќ / 26 јули, 2019 13:04

Ова што СДСМ им го приреди на македонската јавност и македонската држава е најголемата изmaма во историјата на Македонија.

ПУКНА НОВА „БОМБА“: Заев и СДСМ лaжeлe и мoнтиpaлe пpиcлyшкувaни paзговори за случајот „Мартин Нешковски“

Деновиве Ел Чека објави досега телефонски разговор помеѓу Никола Груевски и Гордана Јанкуловска, а во врска со yбиcтвoтo на...

Рејхан Бајрами / 11 јули, 2019 23:42