Ако некогаш сте се запрашале дали е можно жените да доживеат оргазам без секс, па дури и без мастурбација, експертите се согласуваат: „Да, можно е“.

Како да доживеете оргазам без секс или мастурбација?

Експертите тврдат дека е можно да се достигне кулминација без „стандардна“ сексуална стимулација. Ако некогаш сте се запрашале...

Сара Фемина / 15 септември, 2020 22:09

Жените сакаат да бидат соврешно средени кога се со својот партнер, но за мастурбација, нема потреба од такво нешто.

Шест работи поради кои жените се одлучуваат за мастурбација

Со или без постојан партнер, жените имаат потреба од самозадовололување, а ова се неколкуте од „плусовите“ кои ја прават...

admin@magazin / 2 јуни, 2018 12:08