Маја смета дека за состојбата на внукот е виновна ММР вакцината која ја примил кога имал две години.

Маја Оџаклиевска си ја отвори душата: Ќерка ми си замина – сама се борам со болеста на внукот

Македонската пејачка Маја Оџаклиевска долги години живее и работи во Србија, моментално таа се повлече од естрадата поради...

Весна Петровска / 11 септември, 2019 13:00