Очекувам Судот да ја почувствува сугестијата на фактите и доказите кои ги изнесе и докажа Јавниот Обвинител.

МАЈКАТА НА ПИНО СЕКОНДО: Денеска во судницата во Скопје, повторно беше убиен мојот син!

Сакам со јавноста да споделам и пренесам порака, каква одлука и казна очекувам по завршеното судење за убиецот на мојот син...

Рејхан Бајрами / 1 јули, 2020 21:03

После смртта на моето синче Пино, за мене ништо не е повеќе исто. Светот ми се промени.

ВЕЧНИОТ ДОМ НА ПИНО ВО ИТАЛИЈА: Мајката Маја за МАГАЗИН- НЕМА ПРАВДА ВО МАКЕДОНИЈА!

Во ексклузивен разговор за Магазин, мајката на убиеното момче Пино, Маја Трпковска вели дека правдата за убиениот син се...

Перо Милчин / 12 мај, 2020 0:11

Во полициска станица ме пречекава со кафенце, а десетата пријава САКАМ СО ЛЕПЧЕ 🍞 И СОЛ 🧂 да ме пречекаат и да ми дадат премија знаменце.

НЕВИДЕНА СРАМОТА: Мајката на убиеното момче ПИНО ни крива ни должна доби седма пријава

Маја Трпковска, мајката на убиеното монче Пино Секондо на социјалните мрежи објави дека ни крива ни должна добила седма пријава.  Пино...

Сара Фемина / 28 февруари, 2020 19:49

Маја го известила порталот инфомакс дека полицијата ја нocи во полициcкaта станица БЕКО.

ОБНОВЕНО: Мајката на Пино била уапсена бидејќи викала „Македонија, Македонија“

Откако претходно порталот Инфомакс објави дека Маја Трпковска , мајката на убиеното момче Пинета Секондо, е уапсена денеска...

Катерина Крстиќ / 5 јули, 2019 18:32

Маја Трпковска, мајката на убиеното момче Пино, поднесе тужба против секторот за исчезнати лица.

ЕКСКЛУЗИВНО: Мајката на Пино поднесе ТУЖБА против Министерството за Внатрешни работи!

Маја Трпковска, мајката на сурово убиеното момче Пино Секондо, поднесе тужба против МВР, секторот за потраги и исчезнати...

Перо Милчин / 30 јуни, 2019 14:41

Мајката на Пино смогна сили и ни откри какво е чувството за изгубеното синче и како ги поминува деновите од кога Пино, повеќе не е на овој свет.

ЕКСКЛУЗИВНО ЗА МАГАЗИН: МАЈКАТА ОД ПИНО ОТКРИ НОВИ ДЕТАЛИ ЗА УБИСТВОТО НА ПИНО И АНГЕЛА !

Во ексклузивен разговор само за Магазин, мајката од убиеното момче Пино, откри до сега необјавени детали за животот на Пино,...

Сара Фемина / 20 јуни, 2019 18:10

Трпковска повторно се огласи на социјалните мрежи и напиша за убијците на Пино дека нема да постојат.

Мајката од Пино: ЌЕ ЛЕЖАМ ВО ЗАТВОР НО ВИЕ НЕМА ДА ПОСТОИТЕ, КОПИЛИЊА САТАНИСТИЧКИ!

Мајката на Пино, Маја Трковска се огласи повторно на Фејсбук и напиша порака до осомничените. Маја Трпковска, мајката на убиениот...

Рејхан Бајрами / 16 јуни, 2019 19:45

. Таа повторно се огласи на социјалните мрежи и напиша дека сака да ги види родителите на убијците од Пино на колена пред нејзината куќа.

МАЈКАТА ОД ПИНО: „2 дена ви давам, да ве видам во двор на коленици инаку „ОКО ЗА ОКО-ЗАБ ЗА ЗАБ„

Мајката на Пино, Маја Трковска се огласи повторно на Фејсбук и напиша порака до родителите на осомничените. Маја Трпковска,...

Рејхан Бајрами / 9 јуни, 2019 16:49