Аферата купување на бугарски пасоши, како лавина почна да руши се пред себе, масовно се откриваат продавачите, но најавени се и огромни сакнции за купувачите на пасоши

Македонци со бугарски пасоши, заведени на адреса на гробишта во Софија

Аферата со лажните документи за бугарско потекло, во која и директно или индиректно се вмешани Македонци, ја тресе Бугарија...

Мирко Бачиќ / 5 ноември, 2018 8:03