Во Австралија живеат преку 500.000 Македонци

Затворено избирачкото место во Мелбрун, Австралија, гласале само 7 лица

Затворено е избирачкото место во Мелбрун, Австралија. Од вкупниот број 104 запишани гласачи, своето право на глас го искористиле...

Данаил Михајловски / 29 септември, 2018 12:55