Узеири-Ферати, пратеничка во Собранието на Македонија од редовите на ДПА, која се смета за една од најубавите дами во собранието.

ПО НЕА СИТЕ СЕ ВРТАТ ВО ПАРЛАМЕНТОТ: Ова е најубавата пратеничка во македонското Собрание

Мерал Узеири-Ферати е повеќе од 10 години пратеник во Македонското собрание, таа исто за една од најубавите жени во парламентот. Узеири-Ферати,...

Весна Петровска / 5 ноември, 2019 12:37