Некои видови леб содржат и зачини и зрна како сусам и мак кои можат да се користат и за декорација.

Домашен леб без месење

Лебот е дел од основните состојки во исхраната. Тој се подготвува со печење, парење или пржење на тесто кое претежно се состои...

Перо Милчин / 8 февруари, 2020 20:54