ОМД прашува какво уредување е кога политичарите повикуваат на помирување, а верските службеници на политички активизам и гласање во прилог на уставните промени

ОМД: Повикот на премиерот за помирување е закана за демократијата

Обединетата македонска дијаспора со став по однос на собраниската Седница за уставни измени, политиките на Заев и пропаднатиот...

Мирко Бачиќ / 17 октомври, 2018 10:09

По вчерашната "средба" на т.н. македонска дијаспора со премиерот Заев не стивнуваат реакциите на организациите на дијаспората од САД и Европа

ОМД: “Ние се знаеме во САД и ниту една организација не пратила претставник кај Заев и Адеми”

На средбата која ја организираше министерот без ресот задолжен за односи со дијаспората Едмонд Адеми со премиерот Заев како...

Мирко Бачиќ / 17 август, 2018 9:04