Златан Ибрахимовиќ како еден од најдобрите светски фудбалери, доби понуда од италијанската делегација од Милан повторно да заигра за нивниот клуб.

Златан Ибрахимовиќ повторно на терените на САН СИРО ?

Славниот шведски фудбалер Златан Ибрахимовиќ изгледа повторно ќе се најде на терените на “Сан Сиро” во Италија и повтроно...

Сара Фемина / 18 ноември, 2018 16:24

Ќе се изненадите кога ќе прочитате која е причината поради која што Шакира и Пике се одлучиле на ваков чекор

Откриено зошто Шакира на децата им даде православни имиња!

Ако сте се запрашале зошто Шакира и Пике им дадоа на своите деца православни имиња стигна и одговор: Кога во 2014 година супер...

admin@magazin / 19 јули, 2018 21:09