Мира живееше во Русија со статус на политички бегалец веќе долг период. Во 2005 година Србија распиша потерница по неа, со што веднаш штом би дошла во Србија, би била уапсена.

Денес ненадејно почина Мира Марковиќ, сопругата на Слободан Милошевиќ

Мира живееше во Русија со статус на политички бегалец веќе долг период. Во 2005 година Србија распиша потерница по неа, со што...

Македонка Димкин / 14 април, 2019 16:57

Ноќеска во Белград пред влезот на зградата во која живее убиен адвокатот Огњановиќ

Убиен адвокатот на Милошевиќ и Бојатовиќ

Во Белград синоќа е убиен познатиот адвокат Драгослав [ Миша ] Огњановиќ. Во нападот кој е извршен пред влезот на зградата...

Мирко Бачиќ / 29 јули, 2018 8:46