Шиповиќ се приклучи на барањето пдговорност откако беа доделњни голем број на грантови на функционери и блиски до власта

Мирослав Шиповиќ се приклучи на барањето одговорност за криминалните иновации

Поранешниот претседател на Советот на општина Центар од СДСМ, Мирослав Шиповиќ реагираше на земањето на криминални грантови...

admin@magazin / 24 јули, 2018 13:08