Гаф на координаторот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Мицевски интересен за јавноста

Ви благодарам господине Ременски-се обрати координаторот Мицевски до неговата колешка

Седницата за реконструкција на Владата продолжи доцна попладнево со по само неколку пратеници од опозиционата ВМРО-ДПМНЕ...

Узунов Бобан / 26 јуни, 2019 19:13