Анкета на ИПИС

Големи очекувања од новата Влада, Мицкоски со највисок рејтинг стартува на премиерската функција

Христијан Мицкоски има најголема доверба како политичар од 27,8 проценти, а 55,8 отсто од испитаниците имаат високи и позитивни...

Калина Мартинска / 26 јуни, 2024 12:15

Почнува со изградба следната година

Мицкоски и „Алказар енерџи“ го најавија почетокот на најголемата инвестиција во парк на ветерници, ќе обезбедува струја за 100 илјади домаќинства

Инвестиција вредна 500 милиони долари влегува во Македонија. Со изградбата на најголемиот ветерен парк во Македонија и во...

Калина Мартинска / 25 јуни, 2024 18:07

За реакциите од Грција

Јужниот сосед покажа мускули, наместо да честитаат, мое човеково право е како ќе ја нарекувам државата, рече Мицкоски

Прашан за заклетвата на претседателката Гордана Сиљановска-Давкова и свечената изјава без придавката „северна“ и користењето...

Калина Мартинска / 16 мај, 2024 18:26

Кои ја ограбуваат и ја ставаат Македонија на колена

Мицкоски: Потребна е масовна излезност на 8-ми мај за да ги пратиме во опозиција ДУИ

Овој резултат од 24 април е и одговорност. Се што зборуваме треба и да примениме. Народот очекува и убеден сум дека во овие...

Калина Мартинска / 26 април, 2024 18:03