Доколку батеријата не ви трае долго време, а сакате да остане во добра состојба, мора да водите сметка за неколку работи.

Истражувачите откриваат како правилно да го полниме телефонот за да не се расипе

Секој од нас сака телефонот да му биде при рака дури и кога е на полнење, но според најновите истражувања на компанијата Кадекс,...

Катерина Крстиќ / 22 мај, 2019 19:24

Постои можност и сами да го заклучите вашиот мобилен телефон, со што ќе го заштитите од крадецот

Еве што прво да направите ако ви го украдат мобилниот телефон

Често пати се случува да биде украден нечиј мобилен телефон, но и да го изгубиме, но за среќа постојат неколку работи кои може...

Катерина Крстиќ / 23 март, 2019 10:56