Освен што и натаму рекетира и троши пари, како мал куриозитет, еве, да спомнам дека пред извесно време Коки се подвргнал на операција на намалување на желудникот, за да ја намали телесната тежина.

ГЕРОСКИ: Коки се обидел да изнуди пари и од мобилен оператор, ама сега на врат има истрага од ЕУ!

Освен што и натаму рекетира и троши пари, како мал куриозитет, еве, да спомнам дека пред извесно време Коки се подвргнал на...

Перо Милчин / 6 јули, 2019 18:14