Како што објавува објавуи порталот Републлика

Вработените во МЖ Транспорт под мобинг од шоферот на генералниот, татко на заканувачот на Героски ?!

Тони Гиноски е вработен со години во Железница како котлар. Со доаѓањето на СДСМ на власт пред две години тој е унапреден...

Узунов Бобан / 26 јуни, 2019 8:58

Од синдикатот бараат премиерот, Зоран Заев, да „замете“ и во МВР со цел правдата да биде задоволена, а зборот одржан.

МВР врши мобинг врз членовите на синдикатот и останати припадници на полицијата!

Дејан Саздов портпаролот на Независниот синдикат на полицијата, обвини дека раководството на Министерството за внатрешни...

Перо Милчин / 15 јуни, 2019 17:13

Градоначалникот на Демир Хисар, Марјанче Стојановски, јавно се заканува на вработени дека тајно ги прислушкува, знае каде одат и дека треба да се поангажирани пред референдумот

Градоначалник на СДСМ со закани “Во МВР работев и прислушкувам”

Во пресрет на референдумот кој ќе се одржи на 30-ти месецов, граданочалникот на општина Демир Хисар од СДСМ, Марјанче Стојановски,...

Мартин Попоски / 9 септември, 2018 19:14