СДК.мк ја пренесува нивната тешка голгота со која се соочуваат низ годините.

СЛЕПО СЕМЕЈСТВО ОД КУМАНОВО МОЛИ ЗА ПОМОШ – инситуциите НЕ гледаат ПРОБЛЕМ кај нив!

Тажна приказна доаѓа од Куманово, за едно осумчлено семејство животот преставува беден и макотрпен, а институциите никако...

Весна Петровска / 7 декември, 2019 14:54