Целта на посетата беше запознавање на раководството на компанијата со состојбата на хотелскиот комплекс по завршувањето на летната сезона, во текот на која се искористија значаен број државни ваучери за туризам од страна на граѓаните.

ПОДГОТОВКИ ВО Х.МОЛИКА И СКИ-ЦЕНТАРОТ КОПАНКИ ЗА ЗИМСКАТА СЕЗОНА

ПОДГОТОВКИ ВО Х.МОЛИКА И СКИ-ЦЕНТАРОТ КОПАНКИ ЗА ЗИМСКАТА СЕЗОНА! Работна посета на х. Молика и ски центарот Копанки беше...

Стојче Бушин / 13 октомври, 2020 10:00

Само еден единствен денар ако се утврди со ФАКТИ И ДОКАЗИ дека јас сум зел повеќе пари за извршената услуга јас сум спремен да одговарам во секое време.

По пресудата за затвор се огласи Џими од групата “Молика”: Битката продолжува, нема да ме скршите!

Вчера во случајот „Транспортер“ беа осудени поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески и музичарот Џими Мицевски,...

Перо Милчин / 1 април, 2020 18:53

Веројатно предводена од овие коментари, талентираната Анета, реши да покаже пред јавноста дека сепак поседува извонредни музички способности.

Подобро и од оригиналот: Ќе се наежите кога ќе слушнете како Анета од Молика ја пее „Proud“

Вокалот на групата „Молика“, Анета Мицевска ќе ве остави без здив, со нејзината неверојатна изведба на евровизиската...

Катерина Крстиќ / 25 јули, 2019 11:41