Контролата на летот од белградскиот аеродром синоќа на трогателен начин се прости од Монтенегро ерлајнс.

ЕМОТИВНА РАЗДЕЛБА: Вака контролата на летот во Белград се прости од Монтенегро ерлајнс – Слушнете го разговорот(ВИДЕО)

Последното полетување на Монтенегро Ерлајнс од Белград го одбележа трогателен разговор помеѓу контролата на летот и пилотот,...

Сара Фемина / 26 декември, 2020 15:06

Националната авиокомпанија е исто така должна да ги надомести трошоците за постапката во износ од 23.549 евра, осум дена по правосилноста на пресудата.

ШОК ИНФОРМАЦИЈА ЗА МОНТЕНЕГРО ЕРЛАЈНС: Откриена во каква состојба е компанијата!

Апелациониот суд на Црна Гора ја отфрли жалбата на Монтенегро ерлајнс (МА) и ја потврди првостепената пресуда на судот дека...

Перо Милчин / 28 мај, 2020 21:01

Претходно, Владата на Црна Гора донесе одлука да ги отвори границите на својата земја за девет држави, меѓу кои не е Србија.

СРПСКИ КОНТРАУДАР НА ОДЛУКАТА НА ЦРНА ГОРА: Забрането слетување на “Монтенегро ерлајнс” во Србија!

Врз основа на реципроцитетот, Дирекцијата за цивилно воздухопловство донесе мерка со која се забранува слетување на авионите...

Перо Милчин / 26 мај, 2020 23:16