Мухамед Зеќири земал рекет од поглаварот на ИВЗ Сулејман Реџепи ?!

Шек Халачи од Кумановската група: Мухамед Зеќири земал рекет од поглаварот на ИВЗ Сулејман Реџепи ?!

Шек Халачи од „Кумановската група преку својот Фејсбук профил го прашува директно пратеникот Мухамед Зекири дали е замолчен...

Узунов Бобан / 12 септември, 2019 8:49