Уапсените планирале терористички напади на Косово

Плановите за терористички напади на Косовците откриени со прислушување на телефоните

Четворицата Косовци, кои беа уапсени вчера, тројца во Косово и еден во Германија, планирале терористички акции во Косово,...

admin@magazin / 30 јуни, 2018 10:14