Пораснале заедно во планините на Еквадор во католичкото гратче Куенка. Семејствата им се дружеле, па било и логично во кој правец нивната приказна ќе продолжи да се развива. Откако се венчале во 1988 година, Алфонсо заминал во Њујорк на неколку години, по што се вратил во Еквадор и ја однел и Ана во подобар живот. Или барем тие така мислеле, пишува Тајм.

„Довидување, љубов моја“! Љубовна приказна која згасна во КОБНИОТ 11 септември: СОЛЗИ КАПАТ ОД НИВНАТА СУДБИНА

Осумнаесет години од ужасниот терористички напад во САД. Тој 11 септември 2001 година, припадниците на Ал Каеда грабнаа 4 американски...

Весна Петровска / 12 септември, 2019 19:48