СДМС очекуваат надлежните институции да го разоткријат случајот со незаконското снимање, но и емитување на снимка која предизвика реакции и барање оставка од пратеникот Павле Богоевски,

Македонија бара оставка на Павле Богоевски, СДСМ пак, да видевме прво кој снимал?

Наместо веднаш да побараат отставка од партијата на власт која нема ден а да не избие скандал  од СДМС очекуваат надлежните...

Македонка Димкин / 17 мај, 2019 9:40